Topeng Mata Gel Woh-wohan kanggo Lingkaran Gelap lan Bengkak Bisa Digunakake maneh Masker Es Pendingin Mripate Relief Migrain

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:Topeng mripat gel woh-wohan kanggo bunderan peteng
  • Mateial:njaba: PVC, elastis; INSIDE: manik-manik / CMC banyu / paillette
  • WARNA:werna selaras
  • ukuran:19.5*7cm
  • Bobot:40 g
  • Paket:Kotak warna/kotak PVC atau paket OEM/tas OPP/tas PVC dll.
  • Printing:print selaras
  • Ukuran karton:43*25*23cm
  • jumlah packing:250 bêsik
  • NW/GW:10/12kg
  • MOQ:2000
  • Cara pangolahan:OEM
  • wektu pangiriman:25-30 dina
  • Detail Produk

    sifat produk

    Proses kontrol kualitas

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Bisa dikustomisasi:Topeng mripat es berbentuk woh yaiku seri produk sing populer, woh-wohan seger sing dibentuk dening wong-wong fashion kaya .Ukuran, wujud, percetakan bisa disesuaikan miturut kekarepan sampeyan, Kita bakal terus ngenalake produk anyar

    TENTANG PRODUK:Topeng Mripat sing adhem kanthi paket es gel kanggo mata bengkak yaiku sing sampeyan butuhake kanggo mbantu tas peteng, mata bengkak, lan entuk terapi migren.Kompres kadhemen mbantu nyuda tekanan sinus lan migren saka stres saben dina.Coba paket es mata nalika nonton TV utawa mung ngaso sawise dina sing suwe.Uga bisa digunakake kanggo post surgery.Sampeyan bisa nggunakake topeng mripat sing adhem iki kanggo turu utawa digunakake ing wayah awan.

    CARA PAKAI: Kanggo Terapi Dingin:
    • Beku nganti 1 jam sadurunge digunakake
    • Simpen ing kulkas.

    Kanggo Terapi Panas:
    • Gelombang mikro nganti 20 detik lan tes suhu nganggo driji sadurunge digunakake ing mripat.
    • Yen topeng krasa panas banget, ngenteni 2 menit sadurunge digunakake.Aja ngluwihi wektu pemanasan maksimal 40 detik.

    Informasi Sales

    MOQ 500PCS
    Rega 0.05-0.65 Dolar Amérikah Sarékat
    Lead Time 0-500: 7 dina / 500-5000: 15 dina / 5000-50000 25 dina
    Fee Mold Pesen nganti 10.000 gratis
    Fee Film Pesen nganti 10.000 gratis

     

    Fruits Gel Eye Mask for Dark Circles

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Jeneng produk Topeng mripat es buah
    Merk NINGYOU
    Bahan njaba PVC
    bahan batin Gel CMC Kab
    Printing layar sutra / uvprinting
    Ukuran 18*7.5CM
    Bobot 40
    warna Werna Custom
    Item No NY-Y001
    Gaya pastoralisme
    Fungsi OEM & ODM
    Paket Tas OPP/kotak warna/kotak lipat PVC/kotak PET
    jumlah packing 250
    ukuran karton 43*25*23cm
    GW/NW 12/10kg
    Properti Perdagangan perdagangan manca
    Metode Pengolahan OEM & ODM
    Teknik Manufaktur CUTTING-SHAPPING-ISI-SORTING-PACKING
    Kapasitas Produksi 120000 / dina
     
    Kontrol Produksi
    Kontrol proses produksi adhedhasar kualitas lan tanggal pangiriman

    默恩品控流程-英文

    PRODUK RELATED